Аш Петров днес е щастлива 31-годишна майка на три деца, а

...
Аш Петров днес е щастлива 31-годишна майка на три деца, а
Коментари Харесай

Майка на три деца свали 25 кила само за 4 седмици с уникална програма

Аш Петров днес е щастлива 31-годишна майка на три деца, а с помощта на съвършените си форми стана известна в интернет. Борбата с килограмите стартира, когато Аш е на 19 години и ражда първата си рожба. Преди бременността си тя не тежала повече от 45 кг., написа " Дейли мейл ", представен от Вести бг.
Аш напълнява с цели 50 кг.

След последвалите две раждания, младата жена продължава да напълнява. Месеци след третото й раждане Аш тежи 95 кг.

И това е забавно! Правилата за дълъг живот на 103-годишния доктор Елсуърт Уеърхам. Четете още потребни препоръки и забавни вести на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

През 2014 година, обаче Аш взема решение да започва своята смяна.

След години на битка, както самата тя споделя, с килограми, меланхолия, непрекъснато неприятно въодушевление, Аш открива в интернет група за майки с наднормено тегло, която предлага специфична стратегия.

В групата тя схваща, че съществува стратегия, с която може да отслабне, само че и да задържи резултатите.

" Не живеех здравословно преди да стана майка, само че бях много слаба. След първото раждане, когато качих 50 кг за малко време, бях като балон, което се отрази освен физически, само че и душевен ", споделя 31-годишната жена.

Въпреки всичко Аш съумява да откри сили, с цел да се пребори с килограмите си, само че не с лесните и бързи диети, а с 28-дневното предизвикателство на групата, в която тя влиза.

В какво се състои програмата

28-дневното предизвикателство включва тренировки три пъти в седмицата. Аш прави упражненията у дома, а не във фитнес зала в началото.

" Не желаех да " скачам " прекомерно преждевременно, тъй като щях да намразя тренировките ", споделя Аш.

Хранителният режим не се оказал непостижим за младата майка.

Той включвал единствено здравословни артикули - зеленчуци, плодове, риба. Тестените храни, пицата, спагетите, газираните питиета изчезнали напълно от менюто й. " Замених газираните питиета с вода и смутита ".

Аш се научава благодарение на програмата да сортира по-внимателно храните си, само че без да се постанова да изпитва апетит. Точно поради това тя не приема, че е на диета или режим на хранене, а че трансформира целия си метод на живот.

Аш завършва 28-дневното предизвикателство с триумф - тя съумява да смъкна 25 кг. Тогава обаче стартира по-голямата борба - да резервира и усъвършенства постигнатото.

Дали съумява? Определено. Аш продължава да се храни здравословно, включва и повече месо в диетата си, само че подбирайки всичко в дневното си меню с повече внимание и познания. Тренировките също не стопират.

" Научих, че неприятната храна ме подуваше. Караше ме да се усещам съвсем непрекъснато зле ".

Така Аш резервира и развива своята мотивация да преобрази тялото си, само че и освен това - да въодушевява други майки с наднормено тегло да отслабват след раждането. Нейните препоръки за хранене и тренировки през днешния ден оказват помощ на стотици дами.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР